Каталог
Інформація

Як вибрати ліжко-трансформер, особливості ліжок

05.10.2019
Як вибрати ліжко-трансформер, особливості ліжок

Основною складовою комфорту та якісного сну людини є ліжко. Саме від правильності його вибору залежатиме і те на скільки зручно буде на ньому відпочивати і у великій ступені здоров’я та самопочуття. Обираючи ліжко для оселі слід враховувати досить багато факторів, зокрема, розмір кімнати, де воно буде встановлене, матеріал виготовлення, призначення (для дорослого, дитини, пари, односпальні ліжка, двоярусні і так далі).

Ліжко-трансформер – топ попиту чи сувора необхідність.

Сучасні помешкання все більше вирізняються невеликими площами. Це зумовлено і цінами на квадратні метри, і якісно іншими способами життя їх власників, які розглядають оселю під зовсім іншим кутом зору, порівняно із нашими батьками та дідусями-бабусями. Саме тому ліжко-трансформер стає особливо популярним видом умеблювання, який дозволяє створити зручний та ергономічний інтер’єр.

Трансформація ліжка відбувається за рахунок механізму, який дозволяє швидко та просто скласти та розкласти ліжко у потрібний час. Дуже цікавим варіантом таких меблів є шафа-ліжко. Таке ліжко вже точно не буде загромаджувати простір, а навести лад у кімнаті можна декількома простими рухами. Головне, правильно розташувати ліжко відносно решти меблів. Такі ліжка з металевою рамою та ортопедичним матрацом стануть знахідкою для смарт-квартир. До того ж за ліжком розташовані досить місткі полиці, як у звичайній шафі, де можна розмістити книжки, іграшки та інші речі.

Конструкція такого ліжка додатково може бути оснащена і іншими потрібними елементами трансформації:

  • Антресоль.
  • Пуф.
  • Висувний стіл.
  • Ніша для встановлення комп’ютера.

 

Розмір має значення. Габарити ліжка. Обираємо правильно.

В залежності від призначення будуть обиратися і габарити ліжка. Якщо розглядається питання придбання спального місця у дитячу кімнату – можна зупинити вибір на односпальній моделі.  Стандартні розміри односпальних ліжок становлять 190*100 сантиметрів. Для тих, хто полюбляє крутитися у вісні краще обрати ліжко-півторачку.

Та, якщо обирається варіант ліжка для дорослих, краще купити ліжко двоспальне, яке буде значно більшим, що зумовлює вищу комфортність навіть для сну однієї людини, не говорячи за пару.

А ліжко двоспальне з підйомним механізмом – знахідка, яка сподобається фактично кожному. Оскільки така модель має додаткове місце для зберігання постільного приладдя, ковдри та подушок. При зовсім малих габаритах помешкання у коробі ліжка можливо тримати навіть одяг та книги чи інші речі, які мають сезонне використання, прикладом, чемодан.

 

Класика чи сучасні технології.

Ліжко з підйомним механізмом стало серйозним конкурентом навіть для диванів-розкладачок. І основна їх перевага у тому, що диван, навіть з дуже якісним пружинним блоком має стики у конструкції, які з часом деформуються, просідають і призводять до дискомфорту сну. На відміну від диванів ліжка двоспальні з ящиками чи підйомним механізмом, мають іншу конструкцію, що дозволяє створити спальне місце без швів та стиків. І, як наслідок, таке ложе служитиме довше без дратуючих просідань та вигинів у зовсім не підходящих місцях.

Тим більше, що ліжко, нехай навіть у невеликій кімнаті, створює особливу атмосферу затишку та спокою, які так необхідні, особливо сучасним людям із шаленим темпом життя. Диван, нехай ультрамодний та сучасний, стильний і зручний все одно залишається «гостем» для спальні. Він буде актуальним  у вітальні, у якості додаткового спального місця. Та основне, по-особливому власне та інтимне може бути лише ліжко з тумбою. Де так добре спиться у будь-який час.

Саме тому не варто економити на власному комфорті. Придбати двоспальне ліжко ціна, якого себе точно виправдає за рахунок якості варто з точки зору не лише затишку, а й здоров’я. Адже правильне положення людини під час сну основний пріоритет, який потрібно враховувати для того, щоб самопочуття в активну фазу було дійсно продуктивним, а не наповненим болем у спині та погіршенням стану здоров’я.

Замовити зворотній дзвінок